Meubel Transport nodig?
DAAR KUNNEN WIJ BIJ HELPEN!

1. Vul uw offerte

Op zoek naar een Verhuisbedrijf? Vul de offerte aanvraag in.

2. Wij ontvangen uw gegevens

Wij kijken samen wat het beste bij u past.

3. ChecK Uw mail

U ontvangt een offerte op maat.
U weet precies waar u aan toe bent

4. AANVRAAG AFGEROND

Gratis en vrijblijvende offerte op maat in uw mailbox.

verhuizen den haag

Meubeltransport

Regel gemakkelijk je transport van thuis uit. Dus geen gedoe met het huren van een bus. U krijgt van ons vaste tarieven dus geen verrassingen achteraf met kilometervergoeding, etc. 
Ook uw tweedehands aankopen bij de veilinghuizen en diverse marktplaatsen zijn bij ons in goede handen. Leveren op drie hoog is bij ons geen probleem.

Klein Transport
Wij zijn gespecialiseerd in spoed transport van pakketen en meubels en hebben ruime ervaring met logistieke processen bij eventuele bijzonderheden tijdens transporten.
Natuurlijk zijn wij er ook voor de kleine web- en hobbywinkels met onregelmatige leveringen aan particulieren. Gedurende het leveringsproces worden uw bestellingen conform afspraak geleverd.

 Bent u particulier of heeft u een bedrijf: bij een verhuizing of transporteren van een meubelstuk komt meer kijken dat het lijkt.  Hoe kan Sprint Transport u hierbij helpen?

VOOR PARTICULIEREN

Regel gemakkelijk je transport van thuis uit. Dus geen gedoe met het huren van een bus. U krijgt van ons vaste tarieven dus geen verrassingen achteraf met kilometervergoeding, etc. 
Ook uw tweedehands aankopen bij de veilinghuizen en diverse marktplaatsen zijn bij ons in goede handen. Leveren op drie hoog is bij ons geen probleem.

Wij leveren reeds vanaf de scherpe prijs va. €35,- ! 

UW VOORDELEN:

  • levering op verdieping
  • uitpakken
  • (de)montage
  • geen obstakel is voor ons te groot
  • spullen verzekerd 

Tweedehands bankstel vervoeren

U heeft op Marktplaats een mooie bank gevonden. Of u krijgt een bank van vriend of familielid. Onze Meubeltransport service kan u helpen bij het vervoer hiervan. Het is niet eens noodzakelijk dat u zelf aanwezig bent bij het ophalen. Zolang er iemand is die onze Sjouwfeur kan assisteren bij het inladen, komt het helemaal goed. 

Indien nodig kunnen we ook 2 man sturen als de bank bijvoorbeeld heel groot of zwaar is. Ook een bank verhuizen over de trap is geen probleem. Wij beschikken over de techniek en ervaring om dit goed te doen. U zult ervan staan te kijken hoe makkelijk het kan gaan.


MAAR waarom kiezen voor ons?


TEN EERSTE: VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u zorgeloos verhuisd wordt.


TEN TWEEDE: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er namelijk voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


TEN DERDE: GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Meest gestelde vragen

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar.

 

Kostbare en breekbare voorwerpen  worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. . Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met spanbanden.

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Dit kan door zelf een aantal werkzaamheden uit te voeren om zo de uren en de kosten te kunnen beperken. Neem bijvoorbeeld zelf al wat spullen mee naar de nieuwe woning en zet zelf alle spullen alvast klaar die verhuisd moeten worden

Een verhuizing verschilt per verhuizing en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het aantal goederen, de locatie, eventuele extra services, aantal verhuizers, afstand en de maat van de wagen en km vergoeding.

Soms is er een vergunning nodig, maar let op dit is verschillend per gemeente. Laat je dus hierover informeren bij uw gemeente als u twijfels heeft.

Het is verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.

U wilt meer informatie ontvangen? Neem anders contact met één van onze specialisten. zodat u kan genieten van een vlekkeloze verhuizing.