Heb jij tijdelijk opslag nodig?
DAAR KUNNEN WIJ BIJ HELPEN!

Bij Sprint transport kun je tijdelijk je inboedel opslaan. Dat kan alleen als je je verhuizing ook aan ons uitbesteedt. De prijs van de opslag wordt vaak opgenomen in de totaalkosten van de verhuizing.

Indien u geïnteresseerd bent in de tijdelijke opslag die Sprint Transport u aanbiedt dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Een ruimte van ongeveer 20m3 (de inboedel van een tweekamerappartement) op een verdieping kost gemiddeld zo’n €125 per maand. Een flinke opslagunit (circa 40m3) op de begane grond kost gemiddeld €200 per maand

Emigratie

Als u emigreert, maar van plan bent uiteindelijk naar Nederland terug te keren, dan kunt u uw bezittingen zolang als u dat wilt in een opslagruimte bewaren. Als u besluit om u permanent te vestigen in het nieuwe land, dan kunt u gemakkelijk de inhoud van de opslagruimte laten overbrengen naar uw nieuwe huis.

Wanneer huur je extra ruimte voor je inventaris?

Extra inboedelopslag kan door verschillende oorzaken heel nuttig zijn:

  • Als je extra ruimte nodig heeft in verband met de snelle verkoop van je oude woning
  • Wanneer je vertraging heeft opgelopen bij het vinden van een nieuwe woning
  • Als je door omstandigheden je nieuwe woning niet op de afgesproken datum is opgeleverd
  • Wanneer je graag in etappes wilt verhuizen en niet meteen al je inboedel in je nieuwe woning wilt hebben staan
  • Als je je tijdelijk extra ruimte nodig heeft

Als een van de bovengenoemde stellingen je bekend voorkomt, dan is het tijdelijk opslaan van je inboedel een goede oplossing. Op deze manier zijn al je spullen tijdens de door jou opgegeven periode veilig opgeslagen. Inboedelopslag wordt aangeboden door verhuisbedrijven in heel Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om van een van deze opslagmogelijkheden gebruik te maken.

Overige diensten van Sprint Transport

Naast de mogelijkheid om je inboedel tijdelijk op te slaan, bieden wij vele andere diensten en hulpmiddelen aan om je snel en efficiënt over te huizen. In de onderstaande tabel vind je de meest voorkomende diensten van Sprinttransport.

Type verhuisserviceRichtprijs per type (incl. btw)
Inboedelopslag20 m3, € 125 per maand
Goederen in- en uitpakken€ 25 per uur
Lift assistentie€ 95 per uur
Woningontruiming€ 500 – € 2.000, hangt van de hoeveelheid werk af
Klusjesman€ 40 per uur
Piano transport€ 200 – € 300


MAAR waarom kiezen voor ons?


TEN EERSTE: VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u zorgeloos verhuisd wordt.


TEN TWEEDE: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er namelijk voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


TEN DERDE: GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Meest gestelde vragen

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar.

 

Kostbare en breekbare voorwerpen  worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. . Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met spanbanden.

Dit kan door zelf een aantal werkzaamheden uit te voeren om zo de uren en de kosten te kunnen beperken. Neem bijvoorbeeld zelf al wat spullen mee naar de nieuwe woning en zet zelf alle spullen alvast klaar die verhuisd moeten worden

Soms is er een vergunning nodig, maar let op dit is verschillend per gemeente. Laat je dus hierover informeren bij uw gemeente als u twijfels heeft.

Het is verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.

U wilt meer informatie ontvangen? Neemt u anders contact met één van onze specialisten. zodat u dus kan genieten van een vlekkeloze verhuizing.