Opzoek naar een volledig verzorgde verhuizing?
verhuisbedrijf SprintTransport!

Wat maakt een seniorenverhuizing anders dan een normale verhuizing?

Net als bij verhuizingen van gehandicapten, mindervaliden en andere mensen vraagt een seniorenverhuizing een wat extra aandacht. Voor verhuisbedrijf Sprint Transport is dit een van onze specialiteiten.

Wij adviseren in principe iedereen met een hogere leeftijd om een verhuisbedrijf in te zetten. Er is geregeld sprake van tijdsdruk, kan de bejaarde of senior fysiek niet alle taken aan of is er sprake van te weinig hulp van familie of mantelzorg.

Waarom met Sprint Transport?

We zetten bijvoorbeeld al uw spulletjes op de juiste plek, hangen alles op, sluiten de apparatuur weer zoals uw witgoed en lampen aan en leggen desgewenst de vloer of maken zelfs het bed voor u op. Alles om ervoor te zorgen dat u zich direct thuis kunt voelen op uw nieuwe plek. Met dat stukje extra service onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven.

Kies je voor ons verhuisbedrijf ? Dan kies je voor de hoogst mogelijk kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarnaast zorgen wij dat u snel weer aan de slag kunt in je nieuwe woning door een vlekkeloze verhuisservice te verlenen. Door een efficiënte verhuizing minimaliseren wij de kosten per verhuizing waardoor wij voordelig verhuizen mogelijk maken.

Verhuizen naar een nieuwe woning voor senioren

Natuurlijk is het vervoer van de inboedel slechts één deel van het werk. Ook bij het inrichten van de nieuwe woning of kamer (senioren woning, aanleunwoning of kamer) kan hulp gevraagd worden aan een professioneel verhuisbedrijf.

Verhuis Den Haag heeft veel ervaring in het uitvoeren van een seniorenverhuizing. De verhuizers weten dan ook als geen ander dat dit voor de senioren een emotionele gebeurtenis kan zijn. Zij verruilen immers het huis waar ze veel herinneringen hebben hun laatste huis.

Onze verhuizers zijn speciaal opgeleid om goed en respectvol met dit soort situaties om te gaan. Alle objecten, van breekbare kleine spullen tot zware, moeilijk te hanteren meubels, worden door onze verhuizers op de juiste plaats gezet. De oudere, of het familielid van de seniore hoeft daar dan geen tijd en energie meer te steken.

Ook de aansluiting van alle elektronica kan geregeld worden zodat alle huishoudelijke apparaten meteen gebruikt kunnen worden!


MAAR waarom kiezen voor ons?


TEN EERSTE: VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u zorgeloos verhuisd wordt.


TEN TWEEDE: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er namelijk voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


TEN DERDE: GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Meest gestelde vragen

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar.

 

Kostbare en breekbare voorwerpen  worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. . Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met spanbanden.

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Dit kan door zelf een aantal werkzaamheden uit te voeren om zo de uren en de kosten te kunnen beperken. Neem bijvoorbeeld zelf al wat spullen mee naar de nieuwe woning en zet zelf alle spullen alvast klaar die verhuisd moeten worden

Een verhuizing verschilt per verhuizing en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het aantal goederen, de locatie, eventuele extra services, aantal verhuizers, afstand en de maat van de wagen en km vergoeding.

Soms is er een vergunning nodig, maar let op dit is verschillend per gemeente. Laat je dus hierover informeren bij uw gemeente als u twijfels heeft.

Het is verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.

Verhuizingen

professioneel en vakkundig

Als ervaren verhuisbedrijf  garandeert Sprinttransport u dus een verhuizing zonder zorgen. Zie ook  de uitgebreide mogelijkheden!

Meubeltransport

meubelvervoer

Vervoer van meubels en witgoed nodig? Maak het uzelf makkelijk neem dus de handige service in witgoed- en meubeltransport service van Verhuisbedrijf Sprinttransport.

Ontruimingen

bezemschone oplevering

Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit dus voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Een voorbeeld is bij ontruimingen na een overlijden of faillissement.

U wilt meer informatie ontvangen? Neemt u anders contact met één van onze specialisten. zodat u dus kan genieten van een vlekkeloze verhuizing.