VERHUISBEDRIJF UTRECHT

Voor al uw verhuiswensen in Utrecht, landelijk en internationaal. Wij beschikken over een team van ervaren verhuizers klaar om u te helpen met al uw verhuisklussen. Wij bieden betaalbare tarieven em streven naar de hoogste kwaliteit van service. Aarzel niet en vraag nu een offerte aan!

Maar wat kost een verhuisbedrijf eigenlijk? Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal vakmannen dat u nodig heeft, het aantal werkuren, het benodigde materiaal en de reisafstand. Bij Sprinttransport is de keuze aan u. Wij bieden goedkope opslagmogelijkheden en kunnen u van dienst zijn met alle soorten verhuizingen. Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Blijf niet langer tobben met uw verhuizing. Laat ons de zware lading dragen en laat ons u ontlasten bij uw verhuisbehoeften. Bij ons staat u als klant centraal en zorgen wij voor een vlekkeloze verhuizing. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Stap 1. vul de offerte in

Vul de offerte aanvraag in.
Wat heeft u nodig? wat zijn uw wensen?

Stap 2. Wij ontvangen uw gegevens

Wij controleren uw gegevens en kijken wat het beste bij u past.

Stap 3. U ontvangt de offerte

U ontvang een offerte op maat.
U weet precies waar u aan toe bent

Stap 4. AANVRAAG AFGEROND

Gratis en vrijblijvende offerte

WIJ REGELEN UW VERHUIZINGEN! 

Hoe leuk de vooruitzichten ook kunnen zijn om te verhuizen naar uw nieuwe woning, het brengt vaak voorhand de nodige zorgen en stres met zich mee. De mannen van verhuisbedrijf Sprint Transport steken graag de handen uit de mouwen om uw verhuizing soepel te laten verlopen en de prijs? Die zal u verbazen.

Wij verzorgen particuliere- en bedrijfsverhuizingen. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat u zonder spierpijn kunt genieten van uw nieuwe huis, terwijl alle spullen op de juiste plek staan. Laat het verhuizen van dat zware bankstel maar over aan de mannen die het gewend zijn. Dat geeft u de tijd om andere zaken te regelen of comfortabel achterover te leunen.

Voor elke verhuizing staan wij klaar met spierkracht en goede raad. Of het nu gaat om een studentenverhuizing of een grote verhuizing van particulieren of bedrijven: wij besteden aan elke verhuizing evenveel zorg en aandacht

MAAR waarom kiezen voor ons?


TEN EERSTE: VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u zorgeloos verhuisd wordt.


TEN TWEEDE: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er namelijk voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


TEN DERDE: GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Inpak tips

 • Pak de dozen zo in dat deze dicht kunnen.
 • Plak de dozen niet dicht.
 • Noteer op de bijgeleverde stickers naar welke kamer de doos moet.
 • Plak de stickers niet op meubels.
 • Alles wat in de dozen past, graag in de dozen verpakken. Bijvoorbeeld ook lampenkappen en speakers
 • Doe nooit te veel glaswerk in een doos.
 • De dozen niet te zwaar inpakken. Het maximale gewicht is 20 kg.
 • Als u noppenfolie gebruikt, houdt dan de noppen aan de buitenzijde.
 • Losse planken, bezems en stangen zoveel mogelijk bij elkaar binden. Maar maak het niet te zwaar.

Boeken Inpakken

 • Boeken zet u zoveel mogelijk, staande in een doos. Dit voorkomt schade aan de boeken. Deze dozen kunt u volpakken tot aan het handvat. Hierna kunt u er lichtere artikelen bovenop plaatsen. Houdt u hierbij wel rekening met het gewicht van de doos (maximaal 20 kg).

Glas en Aardewerk inpakken

 • Glazen, kopjes en borden pakt u in met het bijgeleverde inpakpapier. Borden plaatst u staande in de doos. Let u er wel op dat de glazen of borden niet kunnen verschuiven, maar druk zeker niet te hard aan. Eventuele ruimte kunt u met inpakpapier opvullen. De dozen mag u tot 2 centimeter onder de rand vullen.

Planten inpakken

 • De kleine planten kunt u op een vuilniszak in een open doos plaatsen. Graag de plant zo droog mogelijk in de doos plaatsen

Schilderijen en ingelijste decoraties

 • Grote schilderijen (groter dan 45 cm bij 45 cm) of andere ingelijste decoraties kunt u aan de muur laten hangen. Op de verhuisdag verpakken wij deze in speciale schilderijboxen(mits van tevoren aangegeven).

U wilt meer informatie ontvangen? Neemt u anders contact met één van onze specialisten. zodat u dus kan genieten van een vlekkeloze verhuizing.

Meest gestelde vragen

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar.

 

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Een verhuizing verschilt per verhuizing en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het aantal goederen, de locatie, eventuele extra services, aantal verhuizers, afstand en de maat van de wagen en km vergoeding.

Het is verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.