Heb jij een verhuisbedrijf nodig?
DAAR KUNNEN WIJ BIJ HELPEN!Met goede communicatie is al vaak een halve verhuizing geregeld. Hoe groot of klein de verhuizing ook is, verhuisbedrijf Sprint Transport staat voor u klaar: elk detail wordt met u besproken. Wat voor u belangrijk is, is ook voor ons belangrijk. Met Sprint Transport is verhuizen nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest.

WIJ REGELEN UW VERHUIZING!

 Hoe leuk de vooruitzichten ook kunnen zijn om te verhuizen naar uw nieuwe woning, het brengt vaak voorhand de nodige zorgen en stres met zich mee. De mannen van verhuisbedrijf Sprint Transport steken graag de handen uit de mouwen om uw verhuizing soepel te laten verlopen en de prijs? Die zal u verbazen.

Wij verzorgen particuliere- en bedrijfsverhuizingen. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat u zonder spierpijn kunt genieten van uw nieuwe huis, terwijl alle spullen op de juiste plek staan. Laat het verhuizen van dat zware bankstel maar over aan de mannen die het gewend zijn. Dat geeft u de tijd om andere zaken te regelen of comfortabel achterover te leunen.

Voor elke verhuizing staan wij klaar met spierkracht en goede raad. Of het nu gaat om een studentenverhuizing of een grote verhuizing van particulieren of bedrijven: wij besteden aan elke verhuizing evenveel zorg en aandacht.

U weet al wat u nodig heeft?
KIES UW VERHUISPAKKET meteen!

€459

incl. Btw

€699

INCL. BTW

€1299

INCL. BTW

€1529

incl. Btw

€1999

INCL. BTW

€3499

INCL. BTW


MAAR waarom kiezen voor ons?


TEN EERSTE: VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u zorgeloos verhuisd wordt.


TEN TWEEDE: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er namelijk voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


TEN DERDE: GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Inpak tips

 • Pak de dozen zo in dat deze dicht kunnen.
 • Plak de dozen niet dicht.
 • Noteer op de bijgeleverde stickers naar welke kamer de doos moet.
 • Plak de stickers niet op meubels.
 • Alles wat in de dozen past, graag in de dozen verpakken. Bijvoorbeeld ook lampenkappen en speakers
 • Doe nooit te veel glaswerk in een doos.
 • De dozen niet te zwaar inpakken. Het maximale gewicht is 20 kg.
 • Als u noppenfolie gebruikt, houdt dan de noppen aan de buitenzijde.
 • Losse planken, bezems en stangen zoveel mogelijk bij elkaar binden. Maar maak het niet te zwaar.

Boeken Inpakken

 • Boeken zet u zoveel mogelijk, staande in een doos. Dit voorkomt schade aan de boeken. Deze dozen kunt u volpakken tot aan het handvat. Hierna kunt u er lichtere artikelen bovenop plaatsen. Houdt u hierbij wel rekening met het gewicht van de doos (maximaal 20 kg).

Glas en Aardewerk inpakken

 • Glazen, kopjes en borden pakt u in met het bijgeleverde inpakpapier. Borden plaatst u staande in de doos. Let u er wel op dat de glazen of borden niet kunnen verschuiven, maar druk zeker niet te hard aan. Eventuele ruimte kunt u met inpakpapier opvullen. De dozen mag u tot 2 centimeter onder de rand vullen.

Planten inpakken

 • De kleine planten kunt u op een vuilniszak in een open doos plaatsen. Graag de plant zo droog mogelijk in de doos plaatsen

Schilderijen en ingelijste decoraties

 • Grote schilderijen (groter dan 45 cm bij 45 cm) of andere ingelijste decoraties kunt u aan de muur laten hangen. Op de verhuisdag verpakken wij deze in speciale schilderijboxen(mits van tevoren aangegeven).

Meest gestelde vragen

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar.

 

Kostbare en breekbare voorwerpen  worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. . Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met spanbanden.

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Dit kan door zelf een aantal werkzaamheden uit te voeren om zo de uren en de kosten te kunnen beperken. Neem bijvoorbeeld zelf al wat spullen mee naar de nieuwe woning en zet zelf alle spullen alvast klaar die verhuisd moeten worden

Een verhuizing verschilt per verhuizing en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het aantal goederen, de locatie, eventuele extra services, aantal verhuizers, afstand en de maat van de wagen en km vergoeding.

Soms is er een vergunning nodig, maar let op dit is verschillend per gemeente. Laat je dus hierover informeren bij uw gemeente als u twijfels heeft.

Het is verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.

Verhuizingen

professioneel en vakkundig

Als ervaren verhuisbedrijf  garandeert Verhuisbedrijf Sprinttransport u een verhuizing zonder zorgen. Zie ook  de uitgebreide mogelijkheden!

Meubeltransport

meubelvervoer

Vervoer van meubels en witgoed nodig? Maak het uzelf makkelijk neem de handige service in witgoed- en meubeltransport service van Verhuisbedrijf Sprinttransport.

Ontruimingen

bezemschone oplevering

Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Een voorbeeld is bij ontruimingen na een overlijden of faillissement.

U wilt meer informatie ontvangen? Spreken met één van onze specialisten?