Woningontruiming uitbesteden? Wij bieden de helpende hand bij het ontruimen van uw woning.

Tijdens een woningontruiming kan de complete inboedel en huisraad door ons op zorgvuldige wijze worden verwijderd. 

Er kunnen een aantal omstandigheden zijn waardoor u zelf niet in staat bent een een complete woningontruiming te regelen. Vaak komt een woningontruiming / boedelontruiming niet op een gelegen moment.  We zien dat het ontruimen van een woning steeds vaker uit handen wordt gegeven, een woning ontruimen is ook niet iets wat u regelmatig doet. Woningontruiming is een vak. Voor het ontruimen van een huis is een behoorlijke organisatie nodig en er gaat behoorlijk veel tijd en energie in zitten. Wij kunnen uw woning bezemschoon opleveren zonder dat u hier naar om hoeft te kijken.

Tevens kunnen wij lichte herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking en laminaat, of bijvoorbeeld het dichten van gaten in muren.

We werken met enthousiaste, professionele vakmannen die iedere ontruiming zorgeloos laten verlopen. We verzorgen naast woningontruimingen ook voor het ontruimen van bedrijven, speciale ontruimingen, spoed en beveiligde ontruimingen.

Wat kost een woningontruiming?

 De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en natuurlijk de extra werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor een woningruiming van een seniorenkamer liggen de kosten vanaf €150,- tot €350,-. Een woningontruiming van 1 tot 2 kamers gaat ongeveer €150,- tot €550,- kosten. Voor een grote woningontruiming in D liggen de kosten rond de €750,- tot €2.000,-. Hierbij gaat het on het leeghalen van een woning met meer dan 3 slaapkamers.

Spoedontruiming?

Moet je een spoedontruiming in Den Haag uitvoeren? Als iemand in een seniorenwoning overlijdt, dan is er vaak maar een paar dagen de tijd om de woning in Den Haag te ontruimen. Daar heb jij op dat moment waarschijnlijk helemaal geen energie voor. Een ontruimingsbedrijf zorgt voor een spoedontruiming zodat jij je kunt focussen op het afscheid. 

Wat beïnvloedt de kosten van een woningontruiming?

De kosten voor een woningontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren. Is het een spoedontruiming ja of nee, en laat je nog extra werkzaamheden uitvoeren? Ook de omvang van de inboedel heeft een grote invloed. Hoe meer spullen, des te langer het duurt. Bovendien zullen wij de inboedel ook afvoeren en de afvalstortkosten lopen ook op naarmate er meer spullen afgevoerd worden.

Seniorenverhuizing

Het gebeurt regelmatig dat senioren verhuizen naar een seniorenwoning. Bij zo’n seniorenverhuizing kan vaak niet alle inboedel meegenomen worden. Geen tijd voor het opruimen van de inboedel? Dan komt de hulp van de mannen van verhuisbedrijf Sprint Transport goed van pas. Bij een woningontruiming van senioren checken wij altijd of er nog iets van waarde achterblijft. Je bepaalt dus zelf of je dit bij ons wilt opslaan, alsnog mee wilt verhuizen of dat je het bijvoorbeeld wilt verkopen.

Huis leeghalen na overlijden in Den Haag

Een huis leeghalen na overlijden is voor familie of vrienden vaak een onmogelijke taak. Terwijl je bezig bent met het regelen van de uitvaart heb je geen tijd voor het leeghalen van het huis. En toch wil je ook voorkomen dat je nog een maand langer de huur moet betalen.

U focust zich op het emotionele afscheid en ons ontruimingsteam zorgt ervoor dat uw woning bezemschoon word opgeleverd!