Heb jij een ontruimbedrijf nodig?
DAAR KUNNEN WIJ BIJ HELPEN!Wat kost een seniorenverhuizing?

 De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en natuurlijk de extra werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor een verhuizing van een seniorenkamer liggen de kosten vanaf €150,- tot €350,-. Een seniorenverhuizing van 1 tot 2 kamers gaat ongeveer €150,- tot €550,- kosten. Voor een grote seniorenverhuizing liggen de kosten rond de €750,- tot €2.000,-. Hierbij gaat het om het verhuizen van een woning met meer dan 3 slaapkamers.

 

Spoedontruiming?

Moet je een spoedontruiming in Den Haag uitvoeren? Als iemand in een seniorenwoning overlijdt, dan is er vaak maar een paar dagen de tijd om de woning in Den Haag te ontruimen. Daar heb jij op dat moment waarschijnlijk helemaal geen energie voor. Een ontruimingsbedrijf zorgt voor een spoedontruiming zodat jij je kunt focussen op het afscheid. 

 

Wat beïnvloedt de kosten van een seniorenverhuizing?

De kosten voor een woningontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren. Is het een spoedontruiming ja of nee, en laat je nog extra werkzaamheden uitvoeren? Ook de omvang van de inboedel heeft een grote invloed. Hoe meer spullen, des te langer het duurt. Bovendien zullen wij de inboedel ook afvoeren en de afvalstortkosten lopen ook op naarmate er meer spullen afgevoerd worden.

 

Seniorenverhuizing

Het gebeurt regelmatig dat senioren verhuizen naar een seniorenwoning. Bij zo’n seniorenverhuizing kan vaak niet alle inboedel meegenomen worden. Geen tijd voor het opruimen van de inboedel? Dan komt de hulp van de mannen van verhuisbedrijf Sprint Transport goed van pas. Bij een woningontruiming van senioren checken wij altijd of er nog iets van waarde achterblijft. Je bepaalt dus zelf of je dit bij ons wilt opslaan, alsnog mee wilt verhuizen of dat je het bijvoorbeeld wilt verkopen.

 


MAAR waarom kiezen voor ons?


TEN EERSTE: VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u zorgeloos verhuisd wordt.


TEN TWEEDE: DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er namelijk voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


TEN DERDE: GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Meest gestelde vragen

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar.

 

Kostbare en breekbare voorwerpen  worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. . Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met spanbanden.

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Dit kan door zelf een aantal werkzaamheden uit te voeren om zo de uren en de kosten te kunnen beperken. Neem bijvoorbeeld zelf al wat spullen mee naar de nieuwe woning en zet zelf alle spullen alvast klaar die verhuisd moeten worden

Een verhuizing verschilt per verhuizing en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het aantal goederen, de locatie, eventuele extra services, aantal verhuizers, afstand en de maat van de wagen en km vergoeding.

Soms is er een vergunning nodig, maar let op dit is verschillend per gemeente. Laat je dus hierover informeren bij uw gemeente als u twijfels heeft.

Het is verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.

U wilt meer informatie ontvangen? Spreken met één van onze specialisten?

BINNEN 2 MINUTEN EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN

Stap 1. Vul uw offerte

Vul de offerte aanvraag in.
Wat heeft u nodig? wat zijn uw wensen?

Stap 2. Wij ontvangen uw gegevens

Wij controleren uw gegevens en kijken wat het beste bij u past.

Stap 3. U ontvangt de offerte

U ontvang een offerte op maat.
U weet precies waar u aan toe bent

Stap 4. AANVRAAG AFGEROND

Gratis en vrijblijvende offerte