Heb jij hulp nodig bij een woningontruiming?
Of zoekt u een ontruimbedrijf?
DAAR KUNNEN WIJ BIJ HELPEN!


Waarom kiezen voorn ons?


EEN VASTE SCHERPE PRIJS

Tijdens een vrijblijvende offerte kunnen wij u een vooraf bepaalde prijs garanderen voor al uw wensen. Zodat u dus zorgeloos uw woningontruiming kan starten


DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Persoonlijk betrokkenheid en vast aanspreekpunt om er immers voor te zorgen dat uw verhuizing volgens afspraak verloopt.


GOEDE VOORBEREIDING

Denk aan het zorgvuldig inpakken van uw meubels en inladen in de wagen tot het monteren van uw meubels.

Om te beginnen: Met een professionele woningontruiming is je woning binnen een paar dagen klaar voor oplevering, zodat je dus er zelf tijd of energie in hebt hoeven steken! Laat je huis ontruimen door vakmannen als je dus zelf hier geen tijd voor hebt of bijvoorbeeld: Zoals na het overlijden van een familielid of vriend. Het is Immers dan een moeilijke periode.

Kosten woningontruiming 

Om wat voor woningontruiming gaat het?Gemiddelde woningontruiming kosten*
Ontruimen van een senioren kamer€150,- tot €350,-
Woning met 1 tot 2 kamers€150,- tot €550,-
Eengezinswoning€600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.000,-
Specifieke onderdelen van woningontruiming 
Voorrijkosten€0,25 – €0,50 per kilometer
Vloerbedekking verwijderen€2,50,- per m²
Schoonmaakkosten€17,50 per uur
Afvalstortkosten (afhankelijk van de hoeveelheid)€100,- tot €750,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw. De prijzen verschillen sterk per ontruiming. Vraag daarom gratis en zonder verplichting een offerte aan.

Bedrijfspand of woning ontruimen?
Moet u binnenkort een bedrijfspand of woning opleveren? Laat om die reden je huis ontruimen door een erkend ontruimingsbedrijf bij jou in de buurt. De woning ontruimingsteam halen echter in korte tijd uw huis leeg, en leveren het dus bezemschoon op, zodat u er zelf dus geen tijd en energie in hoeft te steken. Vul het offerteformulier in en ontvang daarentegen een scherpe prijs voor je woningontruiming in Den Haag! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Spoedontruiming?

Moet u een spoedontruiming uitvoeren? Als iemand bijvoorbeeld in een seniorenwoning overlijdt, dan is er dus vaak maar een paar dagen de tijd om de woning te ontruimen. Daar heeft u op dat moment dus waarschijnlijk helemaal geen energie voor. Wij als ontruimingsbedrijf zullen om die reden voor een spoedontruiming zodat u zich dus kunt focussen op het afscheid. Moet jij je woning met spoed ontruimen? Vraag een gratis offerte aan.

Werkwijze bij een ontruiming

In veel gevallen moet dus de woningontruiming snel plaatsvinden. Dat is bijvoorbeeld het geval zo na het overlijden van een dierbare, maar een bedrijfsontruiming na een faillissement moet dus ook snel uitgevoerd worden!

Als je een ontruimingsbedrijf hebt ingeschakeld, dan komt deze dus op de afgesproken dag naar de woning. Dan is dan wanneer de boedelruiming start. Ze stoppen dan alles in dozen. Items waarvan het woning ontruimingsteam inschatten dat ze van (emotionele) waarde zijn zullen om die reden ook apart gehouden worden. Zo kunt u dus na de woningontruiming zelf bepalen wat u dus hiermee doet.

Naast het huis leegmaken, voert een woningontruimer ook verschillende herstel- en reparatiewerkzaamheden uit, zodat u het pand direct kunt opleveren. Vraag anders gratis uw Offerte aan

Wat beïnvloedt de kosten van een woningontruiming?

De kosten voor een woningontruiming zijn dus afhankelijk van verschillende factoren. Zoals is het een spoedontruiming ja of nee, en laat je nog extra werkzaamheden uitvoeren? Ook de omvang van de inboedel heeft dus een grote invloed. Hoe meer spullen, des te langer het ontruimingsteam er dus mee bezig is. Bovendien moet de ontruimer de inboedel ook afvoeren en de afvalstortkosten om die reden lopen dus ook op naarmate er meer spullen afgevoerd worden. Vraag een gratis offerte aan

De kosten van een woning ontruimen zijn afhankelijk van:

  • De omvang van je inboedel.
  • Extra werkzaamheden die je laat uitvoeren.
  • De hoogte van de afvalstortkosten.
  • Of het gaat om een spoedontruiming.

Meest gestelde vragen

Jazeker, omdat de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus immers beschikbaar.

 

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Dit kan door zelf een aantal werkzaamheden uit te voeren om zo de uren en de kosten te kunnen beperken. Neem bijvoorbeeld zelf al wat spullen mee naar de nieuwe woning en zet zelf alle spullen alvast klaar die verhuisd moeten worden

Soms is er een vergunning nodig, maar let op dit is verschillend per gemeente. Om die reden laat je dus hierover informeren bij uw gemeente indien u twijfels heeft.

Het is dus verstandig om één of twee dagen voor de verhuisdatum de te reserveren/parkeerplaatsen vrij te houden om de verhuiswagen en eventueel de verhuislift te parkeren. We parkeren namelijk de verhuiswagen het liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur van het gebouw. 

Het scheelt immers veel tijd wanneer we zo dicht bij mogelijk geparkeerd staan.

BINNEN 2 MINUTEN EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN

Stap 1. vul de offerte in

Vul de offerte aanvraag in.
Wat heeft u nodig? wat zijn uw wensen?

Stap 2. Wij ontvangen uw gegevens

Wij controleren uw gegevens en kijken wat het beste bij u past.

Stap 3. U ontvangt de offerte

U ontvang een offerte op maat.
U weet precies waar u aan toe bent

Stap 4. AANVRAAG AFGEROND

Gratis en vrijblijvende offerte

U wilt meer informatie ontvangen? Neemt u anders contact met één van onze specialisten. zodat u dus kan genieten van een vlekkeloze verhuizing.